LISA heeft haar nieuwe app gelanceerd. App-gebruikers hebben hier al wat van gemerkt, of krijgen er nog mee te maken. Het kan zijn dat de app opnieuw moet worden gedownload of geupdate via de app- of playstore. Ook moet je opnieuw inloggen met je lidmaatschapsnummer.
Heb je het ook gezien: er is deze week hard gewerkt aan het nieuwe veld! Er is met trekkers gereden en er is zand en materiaal opgebracht. We wachten in spanning af!
LISA gaat binnenkort een nieuwe app lanceren (ws. laatste week van september). Daar krijgen we voor MHCW ook mee te maken.

Je zult dan ook opnieuw weer moeten inloggen. Voor het inloggen gebruik je, net als nu, je lidmaatschapsnummer. Dit kun je vinden op je facturen. En zie je als je inlogt in LISA-team.
Vanaf 25 mei geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU en in Nederland de AVG . AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming. In korte nieuwsflitsen houden we je op de hoogte van wat de AVG voor MHCW betekent. In flits 6 gaat het over eigen verklaring(en). Het gehele bestuur heeft al getekend, nu de rest van de vereniging
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda